Lishi Enschede

Tai Chi Chuan, Dao Yoga, Feng Shou Kung Fu

Doe eens mee!

Heb je zin om wat te bewegen? Heb je zin om wat te leren? Heb je zin om wat te doen? Heb je behoefte aan een beetje diepgang?

Stuur gewoon even een mailtje en laat weten wanneer je een keer zou willen meedoen.

Wat doen jullie?

Met Tai Chi leer je om soepel te bewegen. Het stimuleert je op een zachte manier en werkt helend. Je leert ook om je ademhaling en je energie (chi of qi) te gebruiken. Als je het regelmatig doet geeft het je gezondheid een opkikker. Elk deel van je lichaam wordt aangesproken door verschillende bewegingen en oefeningen. Je zult merken dat het je rust en ontspanning geeft. En dan is het ook nog ontzettend leuk om te doen!

De zachte oefeningen van de Dao Yoga oefenen je hele lichaam. Diepe ademhaling en uiterste concentratie vergroten je longcapaciteit en geven je een diep gevoel van rust en ontspanning. Regelmatige beoefening van Dao Yoga geeft je een gezond en soepel lichaam, waardoor je lekker in je vel zit.

Lishi Tai Chi Chuan en Dao Yoga training in Enschede

Voor wie?

Iedereen is welkom bij de beginners, jong en oud, met of zonder ervaring met Tai Chi of andere bewegingskunsten. Na een paar jaar ervaring met de Lishi training is overstap naar de gevorderden mogelijk.

Wat heb ik nodig?

We trainen gewoonlijk in speciale Lishi kleding. Deze is gemaakt van stevig katoen en is luchtig in de zomer en warm in de winter. Als je net begint maakt het niet uit wat je aanhebt, als je je maar lekker voelt en gemakkelijk kunt bewegen in de kleren die je draagt. Als je hebt, neem dan platte schoentjes mee voor binnen. Op blote voeten of sokken kan ook.

Lishi Tai Chi Chuan

Wie geeft de les?

Mijn naam is Jan Peters. Ik ben op een verjaardagsfeestje in oktober 1985 met Tai Chi Ch'uan in aanraking gekomen en het heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Ik verzorg al sinds 1994 trainingen in de Lishi krijgskunsten en ben officieel leraar van Lishi International.
Wat mij in Lishi zeer aanspreekt is het veelzijdig karakter. Het is niet alleen een bewegingskunst, maar ook filosofie, gezondheid en levenskunst komen aan de orde. Ook geeft het mij een mogelijkheid tot levenslang leren en ontwikkelen. De traditionele Chinese cultuur waarmee we in aanraking komen spreekt me ook zeer aan.
Ik ga regelmatig naar Bonn en Leeds voor de trainingen met onze hoofdmeester uit Leeds. Zowel de regelmatige trainingen als ook de vele internationale contacten zijn voor mij zeer waardevol.

Lishi Tai Chi Chuan

Hoe zijn de lessen opgebouwd?

In de lessen komen steeds drie aspecten aan de orde: Lishi Tai Chi Chuan, Dao Yoga (Kaimen en Daoyin) en soft Kung Fu (Feng Shou).

Kan ik zomaar een keer meedoen?

Een proefles is gratis. Stuur even een mailtje of bel 053-4322218 en laat weten wanneer je een keer zou willen meedoen.

Wanneer?

Elke woensdag van 18.30 tot 19.30 beginners en van 19.30 tot 21.00 uur gevorderden. Geen les tijdens schoolvakanties.

Wat kost het?

25 euro per maand voor beginners. Gratis proefles!

Wanneer je wilt kun je lid worden van Lishi International. De contributie bedraagt 70 euro per jaar. Nieuwe leden krijgen het eerste jaar 70% korting en het tweede jaar 50% korting. Leden kunnen heel voordelig trainingskleding verkrijgen. Bovendien zijn sommige internationale traingsweekenden en meerdaagsen alleen toegankelijk voor leden. Ook kun je als lid deelnemen aan proeven van bekwaamheid.

Lishi Dao yoga Chi-oefeningen

Waar?

Woon en Werkgemeenschap de Wonne, Noorderhagen 25, 7511 EK Enschede.

Lishi Plattegrond Trainingslocatie De Wonne Enschede
Lishi Trainingslocatie Enschede
Trefwoorden: Lishi, Dao Yoga, Kaimen, Kai Men, K'ai Men, Taoyin, Daoyin, Tao Yin, Dao Yin, Ademhaling, Ademhalingsoefeningen, Tai Chi Chuan, Taijiquan, Taiji quan, Tai Chi, Taiji, Tai Ji, Taichi, Chi Kung, Chi Gong, Qi Kung, Qi Gong, Qigong, Weihai Lishi Quanfa, Enschede, de Wonne, Noorderhagen, beginners, beginnerscursus, gevorderden, cursus, les, lessen, leraar, training, Daojiao Daoyin Shu, Taoïstische praktijk, Dao Yoga leren, Tai Chi leren, wekelijkse training, wekelijkse lessen, ik wil meedoen, ik heb zin om te bewegen, ik heb zin om wat te leren, ik heb zin om het te gaan doen!lishi.nl

Contact
www.lishi.nl
Email: Jan Peters
Telefoon: 053-4322218